Badminton

Hejsan !

Jag och Clara spelade badminton istället. Om vi skulle spelat tennis skulle vi gjort det nu -.-' Nej tack !

Jaja, ville bara säga det ;)

Ska surfa vidare !

Pusch ! <33

Tennis ?

Hej !

Jag försöker få tag på tennishallen, för jag o Clara ska spela tennis. Men det är upptaget hela tiden :( -.-'

Puchss

Matcherna -.-'

Ja kort och snabbt. Vi förlorade båda matcherna. Med mycket poäng. Jag har fått ont i mitt knä igen. Som vanligt. Ja, sen så har jag börjat dricka en as god dricka, typ Fruit Shoot. Jag har testat apelsin och citron-ananas oxå :) Det är as gott :)

Så här ser dom ut:

Jag har druckit den oranga. Men alla smaker fanns inte med på denna bild visst. ;o

Dom är inte så himla dyra heller :) 8 kronor flaskan. Imorn ska jag o Clara typ spela tennis :)

Puss hej , du älskar mig ! <333

Godmorgon ♥



Igår så spelade jag tennis. Det var tråkigt i början, men sen skulle man gå till Hasse (typ han som hade hand om oss) Då gick det super bra, jag missade bara bollarna i början, men så missade jag typ ingen. :) Jag och Lin kanske ska börja. Men isåfall sent på onsdagkvällar. :) För hon har simning, men simhallne ligger typ 50 meter från tennishallen. :P Vi fick gå tfram och tillbaka till tennishallen, det var inte kul. Okej, det kanske inte är så himla långt, men ändå. Men på vägen till skolan så ville jag verkligen inte gå tillbaka, jag var as trött :I När jag kom tillbaka till skolan så hade vi sy slöjd, jag gjorde ett par örhängen. Efter det så var det lunch, det blev pyttipanna. Efter lunchen så gick jag typ in på toan och gjorde Svarta Madame. Man säger "Svarta Madame, Svarta Mademe, kom fram, kom fram." Sen så spolar man och säger så 3 gånger. (Man spolar efter varje gång man har sagt.) Sen så ska man typ se några ögon eller händer, men jag lyckas aldrig se något :P

Efter skolan så gick jag, Lie, Fie och Lin till ICA. Vi köpte godis mer än 1 kg :$ jag köpte läsk, Lie köpte godis och Fie köpte chips. Sen så gick vi till Lin och lämnade allt. Sen så gick jag och Fie hem till mig. Lie gick hem till henne. Jag och Fie flummade ganska mycket, vi spelade UNO också. Sen så gick vi till Lin. Klockan femöver halv 7 så gick vi till pizzerian. Vi fick vänta på pizzan i över 40 min :$ Och Lie skulle ju komma. Sen så sa Lin att någon skulle gå tillbaka, så jag gjorde det. Det var as läskigt att gå i mörkret (jag hatar det) Sen så såg jag Lie komma ut från Lins port. Sen så såg jag att hon inte hade ytterkläder på sig. Så jag gick in. Lins mamma hade kommit hem det var tur. Lie fick stå nästan 10 min och vänta på att någon kom. Sen så kom tjejerna. Vi åt våran as bigga pizza, sen så flummade vi gärnet. Vi kanske kommer att lägga ut bilder här på bloggen, men bara kanske. Lin började as garva och hon låg på golvet o skrattade så hon knappt kunde andas. :P

Nu ska jag gå och äta, för jag ska vara vid Hallen om en timme, vi ska spela säsongens sita match. Berättar senare hur det gåt :D

Puss hej , tjejer jag älskar er ! <33



Sofie den lilla korta männiiskan här.

Hej!

Vår klass har forskat om Mocambbiquwe jag menar såklart Mocambique. Det uttalas moss-am-bick
Frida spelade tennis i tennishallen idag. -Det var jättekul sa Frida i en intervju ,nej jag skämtade bara hon sa det bara till mig. Hon och Linn kanske ska börja! Jag ,Ida,Linn och Lie har startat I-klubben.



O.B.S

Det var Frida som skrev rubriken !!!!!1

Bye bye//Sofie <3333

Hej svejs !

Hej !

nu är jag med sofie. vi ska hem till malin sen. vi har varit på ICA och köpt bla, läsk chips o godis. emelie kommer seen oxå. vi ska bajsa på oss ! nej jag skoja bara, men vi ska köpa pizza. MALIN ska köpa pizza. Mohahahhahahah, vi ska köpa en BUSSOLA, men sofie säger BUSOLA. det låter as muppat. Jaja nu ska sofie den lilla korta människan skriva xd

Puss hej , Sofie den lilla korta människan jag älskar dig ! <3333

Hej!!! :-)

Hej!!!

I söndags hade jag friidrottstävling. Jag sprang på tiden 9.79. Det är mitt pers så det var riktigt bra. :-)
Jag kom trea i mitt heat men det räckte inte riktigt till B-finalen. :-(
Efter det så åt vi på donken för att min lillebror ville det. Det var kanske inte den nyttigaste maten efter en tävling men gott var det.

Idag!!!

Idag hade vi ett nationellt prov och det var det sista i matte. :-) Jippie!!
Våran prao är snäll hon och hennes syster (som går i min och Fridas klass) har bloggen Pinksisters tillsammans gå gärna in på den.

Liten ordlista
 
Pers=Personligt rekord
donken= Mc Donalds
Prao= praktikant


Bye bye// Sofie :-) <3

Hellu ! ^^

Hellu ! ^^

Idag i skolan hade vi nationella det var i svenska. Man fick typ skriva "fritt" fast på en "grund" eller vad man ska säga. Sen så efter skola nså gick jag ner till ICA med Fanny o Malin. Sen så väntade jag på bussen, den kom typ 5 min sent ;o Okej inte så farligt men ändå. Sen så åkte jag till Jakan, mamma var på samma buss som mig för att vi skulle åka dit tsm. ^^ Vi gick och hämtade mina *******. Sen så checkade vi lite affärer. Jag köpe ett par Jeans Tights från H&M, sen så köpte jag ett par Reebok skor från TeamSportia. Dom var blåa med en massa mönster. Men nu ska jag göra min läxa. Asså inte den som är till imorgon, den är klar. Jag menar den som jag skulle lämnat idag. ^^ OBS ! Men jag har haft så mke annat o tänka på, satt -.-'

Nu ska jag tagga !

Puuuuuuuuss <33

Med Clara.

Hejsan!

Idag har vi väl inte  gjort nåt specielt i skolan :p bara tråkat. Typ, nej men vi hade lego. Det var inte så himla kul. Men nu ska jag vara social mot Clara som är en BAJSKORV :'D

Ja, vi ska dunka musik nu.

Kisses // F <3

F-- vad jag är lycklig.

Heeeej ! :'D

Ni vet att jag och Sofie har varit med i en Tävling i hiphopbutiken.se och vi kom 3:a. Tack vare alla bloggläsare :) Jag älskar er. Vi vann ett par glasögon valfria :)

Puss hej , aäslkar diiiig <333

Barndomsvän.

hej ! :Q

Idag så har jag o mamma typ bara städat =/ Sen så gick vi hem till Linn o träffa Sammi, Nisse. Sen så kom david barndomsvän o hans låssas pappa Gunnar. Jag o David flummade som f--. Det var sjukt ruuuuligt. Sen så kom Gunnar o David hit för att hjälpa oss o flytta möbler. :3 För målarn kommer ju på tisdag, så jag kommer inte att sova i mitt rum nu :( Kommer att sova i pappas säng =( Den är oskön. För först blir det typ kallt sen så typ svettas jag :( Allt är muppat.

Nu ska jag äta lax med mami :)

Puss hej :)

MTV.



Just nu tittar jag på MTV. Det är typ nån. Förut var det JB (Justin Bieber) Han låtar verkligen som en tjej x) Ja, det blev iingen Jurassic Park igår, både jag o mamma var för trötta =/

Nu ska jag chatta med Natta  bebo <33333

Puss hej , Natta jag älskar diig ! <33

Jurassic Park.

Heeeej !

Ja, snart är det Körslaget. Undra vilka som är med ;o Clara gick hem efter ett tag, hon skulle typ på nåt kalas. -.-' Så hon tog bussen hem te sig. Efter Körslaget så är det typ iaf Jurassic Park (a) Imorn ska jag o mamma typ te Linn :) Nice ha ? Då får ag träffa Sammi, Nisse o David :)

Puss ppå er. KOMMENTERA MERA (a)

New Moon

Hejsan !

Sorry för dålig uppdate. Just nu sitter jag o Clara och kollar på New Moon :) Den kom igår. Clara vill typ veta vad som händer hela tin :) Hahha, hon är lite fepp -.-' Jag veet :)

Och igår så hände det en sak. Så pappa har åkt iväg. Hoppas han inte stannar så länge =/

Idag hade vi match o gjorde inga mål, de var i typ Uppsala -.-'

Puss hej , jag kommer alltid att älska diig <33


Hej!

Nu måste jag skriva lite kort eftersom att pausen i let's dance är slut..
Mikaela är hemmahos mig hon ska sova över. :-)

Bye bye// Sofie

Halloj !

Heeeeeeeeej ! <333

Jag är så hiimlans glad att Spotify finns, eller tycker ni det ? just nu lyssnar jag på STARSTRUKK. Dom är bra. Snart ska jag till Milli, egentligen är det disco, men jag skippar det för bästa väns skull. Asså det gör ju vem som helst, eller hur ?

Nu ska jag skriva min berättelse till skolan -.-' Förresten, bi som går i min klass som läser detta, ni vet med Eldens Hemlighet, fick man skriva den där berättelsen på datron tro ? Kommentera ja eller nej ;)

Puss hej , Milli jag älskar dig !

Vad tycker ni ?

hejsan !

Vad tycker ni passar mig bäst tro ? Blått eller Svart ? Kommentera !

puss !

Jag bloggade igår.

Hej !

Jag bloggade från mitt Nintendo DSi XL. Men det kom visst inte in här på bloggen. Ja, men igår så började vi med KomTek lego. Jag var med Amilia, det var kul, sen så hade vi idrott och då så var vi bara med 4b:s tjejer. Ja det var kul, sen så var det träning. Milli kom inte :''( För hon var sjuk :'( Men imorn kommer hon tror jag :'D

Ja, nu ska jag göra nåt annat :')

Puss hej , Milli jag äslkar diig <33

Phoenix Shirts

Här kommer några tröjor från Phoenix Shirt. Några gulliga, coola & roliga.



Jag tycker nog bäst om nr 2. Vilken tycker ni bäst om ? KOMMENTERA !

Har ingen bra rubrik.

Hej !

Kom hem från Fanny för ett tag sen. Vi gick ut och det var några små 6:åringar som går på våran skola som ville leka med oss. En pussade oss, men han sparkade oss oxå. Han nockade även till mig, fast det gjorde inte ont. Den andra sparkades typ hela tiden. Dom var jätte jobbiga. Sen så var vi hos Fanny lite. Hehe, vi flummade. Sen så gick jag hem. Sen så åt jag ju.

Puss hej ,
du älskar miig

At Fannys Place.

Heej !

Är hemma hos Fanny. Bloggar från hennes nya dator. Toby är här oxå. Han är skiirt guuuuulliig <33 ´Ja idag hade vi två Nationella. Ett med eng och en med matte. Matten var rätt så lätt. Engelskan oxå, fast engelskan var lättre. Men nu ska jag vara social mot fanny ;)

Puss hej , Toby älskar mig ?

Hej.

Heeeeej !

Nu ska jag blogga ;)
Hade match idag i Jakan. Asså hemma match då, för er som är tröga ;) Vi loosade båda matcherna. Vi hade kiosken idagh oxå. Direkt efter den matchen så beställde Milli en toast, men hon fick den efter ca 10 personer som kom efter henne.

Pallar inte blogga, ska se på 3 :e Milenium filmen nu ;) Sorry.

Puss hej , Milli jag älskar diig ♥

Äta.

Har suttit vid datron ganska länge nu, men har inte pallat blogga -.-' Men nu ska jag äta. Ska blogga mera efter det ;)

Puss <3

Mello.

Hejsan !

Idag så åkte jag & mamma till Linn vi skulle "bara" lämna en sak. Men så blev det värkligen inte. Kellie var ju magsjuk så vi kunde gå dit, så vi stannade hemma hos Linn. Sammi hade precis somnat när vi kom. Men sen så när Durecellkaninen Nisse hoppade på golvet så vaknade han. Han och Nisse är kopior av varandra, David var också där. Vi åkte till Outlet med dom å så. Sen så åt vi på Donken med dom :) Skiita mysigt, har inte träffat dom på typ 1000 år ! Ja sen så köpte jag & mamma godis, chips & läsk på ICA. Sen så drog vi hem, mamma har bakat te Handbollen. Det blev typ nån kärlkesmums ? 

Nu ska jag titta på Mello ! Imorn har jag match, men venne om jag ska vara med :( För är ju hostig & så =/

Eric Saade ska vinna :)

Puss hej , du älskar miig ! <33

hiphopbutiken.se

Drar snart.

Helloj !

Ja, snart ska jag & mamma åka te Outlet för att titta på skor till mig,
venne vad jag ska köpa ;)
Jahapp, pappa drog precis,
han ska göra nåt i stan med sina polare elr nåt -.-'

Slänger in en Outfit nu oxå :
Vitt linne - Gammalt
T-Shirt - Kappahl ?
Tights - H&M
Kjol - Gina , asso tyyp tubkjol.
Kofta - Skolan ;)

Puss & Kram babiiees <3

Hostig.


Hejsan Hoppsan !
Igår hade ju jag tjejkväll hära med Malin, Sofie & Emelie. Emelie kom senare för hon skulle ha träning. Vi hae världens stöööööörsta pizza, eller huur girls ? Lägger ut bilder sen ;) Viu flummade as mke. Sen så spelade vi kort först Bubblan, jag utsågs till sämsta Bubblan spelaren ;) Hahah. Jag fick typ 5 prickar, Sofie 4, Malin 1 och Emelie inga prickar alls :P Vi körde oxå Sanning Elr Konka, men jag/vi får inte säga nåt som hände. Men det var as roligt. Sen så körde vi Tecken, jag var med Emelie först, vårat tecken var att vi skulle ta chili chips och blinka med ögat, Malin och Sofie var att dom skulle säga Asså Seriöst Asså. Som satt så hela tiden fast då sa dom Amen seriöst. Sen så var jag med Sofie vi hade att vi skulle nudda varann på foten 2 gånger. Malin och Emelie hade nånting med knäppa fingrarna och peta näsan, inte i. Vi såelade kort sen så gick dom hem :( Malin mamma kom & hämta dom. Nästa gång ska Malin ha hemma hos sig, jag ska köpa läsken då ;) Vi drack Fanta Exotic (?) och Coca-Cola. Igår så var ju Emelie på fotbollskupp med skolan och då så vann våran skola. emelie blev typ matchens lirare 2 gånger tror jag att det var. VÅRAN SKOLA VANN YEEEEAAAH ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Hehe jag vet, lite flummig är jag. Sen så såg jag typ lite på Let's Dance, kan inte fatta att Willy är kvar. Han kommer säkert att få en Brons Medalj, men jag gillar inte Molly Sandén så det var bra att hon åkte ut ;)

Idag ska jag och mamma kanske till Minnie, hon har bakat bullar, sne så får jag juue krama på Kellie och hundarna ♥

Puss hej , du älskar meej ♥

Är Med Malin & Sofie.

Tjollahopp Tjoaahej jag är en tjej ! ;) Det visste du inte va ? Är iaf nu med malin och sofie. pallar inte o skriva för datan dampar, men vi kommer att ha skiit ruuuuuuuuuuuuuuuuligt ! ♥

Puss hej, du älskar meej

Visste du att ... ?

... att jag är kär i en kille ? ;$
... att jag älskar mina vänner ?
... att jag brukar få mke myggbett på sommaren ?
... att jag har Nationella Proven i skolan just nu ?
... att jag älskar tuggummi ?
... att jag älskar att shoppa ?
... att min favvo maträtt är tacos ?
... att jag är skiit hes just nu ?
... ATT JAG & SOFIE VILL HA MER KOMMENTARER ?!?!?!
... att jag älskar min familj & mina vänner ? ♥

Puss hej , du älskar mej ;)

Är det säkert att du älskar mig ? Hör du kärlekens alla toner ?

Hej !

När jag först vaknade imorse så kunde jag knappt prata och i natt så kände jag flera gånger när jag skulle svälja att det inte gick för att jag hade så ont. Men jag kunde knappt prata idag. :( Men jag gick till skolan iaf. Jag vill liksom kunna gå till skolan även fast jag är "lite sjuk" eller vad man ska säga. Jag vill inte ligga efter. Då blir det så mycket att jobba igen. :( det är fett störande, liksom när alla andra ligger typ tex på sidan 105 och jag på sidan 84. Inte kuuuuuuuuul. :( Men först så läste vi sen så hade vi Nationellt Prov i engelska. Det var en lyssnar övning typ. Eller inte övning då da. men man skulle lyssna och skriva. Det gick rätt så bra tror jag iaf. :) Sen så hade vi lite tid över då så gjorde vi nån Snövit sak på eng. Jag blev Snövit, fast typ 6 andra blev oxå det. Tex när hon så mirror så skulle alla ta upp handen och titta i den och sen när hon sa snövit så skulle alla snövit springa runt stolarna. xD Det var fett ruuligt. Jag vet att det kanske låter tröökigt men det var det inte. :) Sen så var det musik, på musiken sjön vi Melodifestival låtarna dom som hade gått till final och typ Alcazar & Kalle Moreus typ ? Fast Kalle Moreus låten är fett ruuulig & muppad. Är det säkert att du älskar mig ? Hör du kärlekens alla toner ? Haha ! x) Men efter musiken så var det typ matte eller nåt. Jag gjorde typ 6 sidor och ett arb. blad. Jag ligger ganska lågnt fram, det tycker jag är bra. Palla berätta mera om dagen. Eller jo det var klassenstimme sen. Det var nåra killar som låtsades vara kungafamiljen då Carl-Philip blev dödad av Daniel Westling. Carl-Philip var Oscar och Westling var Benne. Den var ruuulig :) Fast ganska kort. Sen så var det typ SO, Frankrike ? Vi pratade lite om Frankrike & tittade på kartan. Sen så gick vi hem. Då så åt jag mellis, gjorde klart på arb.bladet som jag hade kvar i matte från förra planeringen. Sen så läste jag Eldens Hemlighet också, den är skiit bra. Sen enda sk " roliga" läxan. Sen så tittade jag på Ghost Wisperer (?) Jim dog :( Sen så åt jag. Men innan jag åt så hjälpte pappa mig med kluringarna. Dom var rätt kluriga, fast vi hann inte med alla innan maten. Efter maten så drog vi till träninge, men jag fick ju inte vara med eftersom att jag är hes & förkyld. Så jag satt bara & tittade på, vilket var rätt så tråkigt. Bollarna är liksom typ "ögongodis" för mig. xD Sen så åkte vi hem då så fixade vi dom 3 sista frågorna på kluringarna. Yeeeeah ! Sen så var vi klara då gick jag in på mitt rum typ. pappa har köpt såna där halstabletter tilll mig. :) Vad bra, så nu kommer jag ha mindre ont i halsen. Dom heter Bafucin mint om nån undrar. Imorn kommer Tjejjorna hit :) Yeeah ! The Girls Is The Best, you know ? ;) Jag vet tjejer är bäst, alla killar har nåt fel, neeej skojja bara. x) Aja, ska nog ta & hoppa in i duschen nu, eller snart. Ska dra ner till ICA med tjejjorna imorn och köpa det som behöövs :)

puss och kram :) Lots Of Love = LOL ♥

hiphopbutiken.se

Malin (:<33

Helloj !

nu blir det bloggning det kan du ge dig på (;
I skolan idag så hade vi Nationella. det var matte. Det var rätt så lätt. Men jag fick gå med nåra killar ut för att jag inte var klar när man skulle. Asså jag kom i nte på när man skulle göra en egen upg. sen så var det NO, efter NO:n så var det rast ;) Jag och Sofie sprang upp i skogen för att vi skulle prata grej som hände igår på teatern. Sen så var vi med Malin, Mikaela och Fanny. Vi typ flummade.

men nu över till vad jag och malin gjorde (:<33
Först så gick vi hem till mig efter skolan. Gjorde O'Boy och drack det. Sen så pratade vi om allt mellan himmel & jord. sen så satte jag på datorn (det var då när jag bloggade förut) sen så testade vi att spela sims men det gick inte. så vi spelade uno. jag vann båda gångerna :) Sen så satte vi oss vid datorn igen & då gick det att spela. (datorn byter mening hela tiden) Så vi spelade sims vi gjorde en familj som blev fett snygg (a) Sen så stängde vi av sims och var inne & kollade lite på bloggar (aa) sen så skulle typ Mailn hem ): Så jag fäljde henne en bit. Sen så gick jag hem och åt korvstroganoff.

På fredag så ska jag, emelie, malin och sofie ha superduper kul, men ingen vet vad det är förnåt förutom vi ;) Mohahahahahaha

Puss hej, Sofie jag älskar dig !♥

hiphopbutiken.se

Gölligt.

Fett GÖLLIG ! <333 Är med Malin nu. Vi ska spela sims nu så pallar inte blogga nuee ! Puss hej, du älskar miig <33

Flummdag i skolan i dag igen.

Hejsan Hejsan !

Idag har jag varit i skolan som vanligt (jag måste skynda mig med att skriva, för teatern börjar snart, och jag orkar inte äta middag) I skolan idag så hade vi ett Nationellt Prov. Det var i svenska. man skulle läsa och svara på frågor och så. Det gick nog bra. Sen på idrottel så när István sa Vill ni ha musik ? så sa vi bara: Hmmm. Ist för Ja tack snälla István. Satt aa. Han sa inget. Vi gjorde kinesiska muren och flygande mattan. Först så var jag med Sofie vi vvar ensamma först på flygande mattan, då blev vi en gång och andra så var vi med Isak. Det var bra takt.

Imorn så ska jag vara med Malin :)

Min data e knäpp så pallar ej skriva ;)

Puss !

Flummdag i skolan.

helloj !

Idag har jag bara varit i skolan. Tänkte blogga imorse, men gjorde det inte. Ändå vaknade jag typ strax innan halv 8 då mamma oxå kom in & väckta mig. Jag drömde att det fanns 30-lappar ist för 20-lappar typ ;) På HK:n så gjorde vi bajs pizza, smakade skiit. jag var med 3 killar. D** e********* såklart. den "turen" kommer alltid med mig. Vi hade ju Nationella idag i skolan oxå. Man skulle svara på nåra frågor typ hur mke man satt vid datan elr nåt ? Jag venne ... :P Vi har flummat ovanligt mke idag i skolan. Jag, Malin, Alicia och Jimmy flummade typ as mke :) Jimmy bah : Jag heter Mohammed elr nåt, sen så körde vi 4 viskleken. Jag bah : Du är en gris, som ord assa. Sen när det kom tbxx så vare nåt, då hade Jimmy typ ändrat x) Ja, vi har flummat. & Lena hette Ali idag x) Assa för Jimmy dååe. och frida hette Mohammed-Ali . Hahha, faan vad vi flummade på rasten oxå , mohhah!

När jag satt här hemma så kom Clara förbi assa utanför. Så jag bah sprang te dörren och bah: Clara ??!?!?!?!??!, hon bah: Jaaa ?!??! så sate jag på mig Foppa-Tofflor & tjocktröjja :) Mohaha, så jag har hennes väska hära. Hon skulle till sin farmor på andra sidan vägen & skotta snö. För hennes fARMOR kan typ inte komma ut ur huset :$ men hon kommer väl snart.

Just nu drogar jag Spotify :) Mohahahahahahahahah. Jag droga Fireflis :) den är fett bra :) har den på mobilen :)

sorry flr att jag inte blogga igår. Nu ska jag göra matten :( Seeees ! <333

hiphopbutiken.se

Herr Neseril.

Mamma har köpt en Herr Neseril till mig ! Tack ♥

Ska titta på film med Mathilda snart :)

Några Låtar.

hej ! Kom på att man kunde lägga in låtrna från SVT här på bloggen ;) Neo - Human Fronteir (?) Lovestoned - Thursdays Anna Bergendahl - This Is My Life Darin - You're Out Of My Life Erik Saade - Manboy Visst ni att ..... ?

Lyssnar.

Hej !

Just nu lyssnar jag på nåra bidrag från Melodifestivalen. För nu kan man ju lyssna på alla. men just nu så lyssnar jag på Pauline. Sen så tittar jag lite på Spårlöst. Byw, jag lyssnar på svt play :)

Puss ♥

Trailer till Alice I Underlandet.

En trailer till ALice I Underlandet.

Lite mer om igår.



Igår såg ju jag & Clara
Den var super bra. Men jag orkade inte skriva så mycket igår så nu kommer lite mer "fakta". Filmen handlade om en tjej som hette Alice Kingshleigh (?) Nånting sånt iaf kan inte stava till det. & en kille friar till henne. När hon är där så frågar denna mans mamma om Alice vill ta en promenad i trädgården. Och så gör dom det. Hon ser en kanin i buskarna och så frågar hon om frun såg det men det gjorde hon inte. Sen närAlice går till Lusthuset så friar denna man, men hon måste tänka lite. Då ser hon kaninen som står och ...........

Mohaha, nu får ni inte veta mera x) Jag vet, nu är jag lite dum !

Jag & Clara satt jue högst upp i mitten, mohaha. Det är nicigaste platserna x) Men ändå, först så hittade vi inte våra platser. För när vi kom in så stod det bara en 1:a på den raden vi skulle sitta, men vi skulle sitta på rad 11:a. Jag sa till Clara att vi skulle sitta på plats 192-193 men hon bah :

- Det här är ju inte högst upp i mitten.
- Nej det är det inte.
- Men du sa att du hade bokat dom.
- Nej, jag sa 192-193. Inte 92-93.
- Nej meen du sa 92-93.

Jag vet min Bebo är lite tröögis. Men jag får väl stå ut med det ;) Nää skoja bara x) Men sen när filmen var slut så KUTADE vi ut. Och vi satt jue lix på dom "svåraste" platserna x) Men asså, längst ifrån utgången typ. Elr vad man ska säga, det är lite svårt att förklara. Men jg truur ni fattar. =D Men vi bara kutade ut. Och var först ut oxå, mohahahha ! Guuud vad vi är bra. Vi köpte godis, läsk och popcorn.

Men snart ska jag äta breakfast, men först ska jag vara inne lite på FarmVille, mohahha ! Jag är as förkyld :$ Ska kanske vara med Clara, jag venne. Jag är typ bara förkyld och har lite ont i magen, men det kan ju vara för att jag är hungrig. Jag venne !

Puss & Kram Skummbanan :)

hiphopbutiken.se

Alice I Underlandet.

Heej !

har ju varit på bio med Clara Bulgur Bebo idag x) Vi såg Alice I Underlandet. Den var fett bra. Det var nåra himlans ****** som satt bredvid mig : $ Dom messade lix . & sen så ringde en av dom killarnas mobil. Snacka om att jag fick damp. Skulle vilja ****** dom : $Men gjorde det inte ! Mohahhahahahhaha .

Imorn ska jag kanske vara med Clara. Om jag mår bra :)

Nu ska jag titta på bajsiga melodifestivalen :$

Byyye <33

16.00

Heej !

Vi drar vid 4 tänkte bara höra av mig lite :P

kraam <3

Magister Merlin.

Hej !

Jag tittade både på Shrek 2 & 3 imorse ;) I 3:an så tycker jag Magister Merlin är såååååååååååååååå himla sjön, haha :D Jag & mamma tittar på MTV :) Det är 16 and pregment (??) Det är typ Marathon på den serien. Jag fattar inte hur papporna kan vara så dumma i huvet ^^

Puss, kanske bloggar mer innan jag drar x)

hiphopbutiken.se

Shrek 2.

Hejj ! Igår så var jag med Mathilda efter Fanny hade gått hem. Vi tittade på film. Först var det nån Drak film från 2002. den var fett konstig. sen så såg vi på Shrek 2. eller iaf en liten bit. Vi stängde av typ när Shrek skulle dricka den där drycken för Mathilda skulle hem :(

Men idag så ska jag KANSKE på Alice I Underlandet med Clara. För igår hade jag ont i ryggen, sen så frös jag skiit mycket när jag skulle gå & lägga mig. Och under natten så har jag fått en massa slem i halsen och när jag sväljer så gör det ont. Men jag tror INTE att det är halsfluss.

Nu ska jag se på Shrek 2 :)

Kisses / F ♥

Hiphopbutiken.se

Fanny.

Helloj alla griisar x)

Idag så kom Fanny Galen hem till mig x) Vi flummade dom bara den :O Det var niice. Men vi spelade mest bara Nintendo DS :) det var oxå niice :D

Men nu säger jag godnatt, för jag & mami ska mysa sjukt mke nu :) Låter nice ha ?

Puss hej, du älskar mig ;)

hiphopbutiken.se

Nintendo DSi XL.

Så där ser mitt nya DSi XL ut :) det är super bra. Köpte även ett spel till den. Mario And Aonic At The Olympic Games :) Niice, ska testa den snart :) Jag & mamma har även köpt mys :) Godis, chips mm, you know ?!?!?

Puss å hej du älskar  mig !

Alice I Underlandet.

Yes !
Äntligen !
Wiho !
Grymt !
Awesome !


Imorn så ska jag & Clara Bulgur Bebo se Alice In Wonderland. Mamma ska se Farsan samtidigt som vi ser på Alice In wonderland. Jag harvelat se denna film superduper länge. Även fast den hade premiär nu i veckan :P

Puss och kram ( bilden är en länk till hiphopbutiken.se )

Morrn Morrn.

Heeej :) (bilden är en länk till hiphopbutiken.se) Idag ska ju jag & mamma till Solna & hämta ut mitt nya Nintendo DSi XL. Den ser ut så hära :) Nice ha ? Den är vinröd elr mörkröd typ.Kanske inte ser så ut ppå bilden menmen.

CLARA OM DU SER DETTA INLÄGG SÅ RING ELR MESSA MIG, JAG MÅSTE PRATA MED DIG ! !

Pöss å Kräm Skumbönän

<33

Hon är grymt duktig.

Ville bara dela med mig av denna duktiga sångröst. :) Tycker inte ni hon är duktig ? KOMMENTERA ! Länk till Hiphopbutiken.se :)

God natt.

Hej !

Säger godnatt nu, för snart ska jag stänga av datorn och göra nåt annat. Har varit med Mathilda nu idag. Hon gick för ca 10 min sen. Jag kollar lite bloggar och så :) Är inne på FB oxå. Men tänkte bara säga Godnatt. Vet inte om det blir någon uppdate imorn på morgonen. Mamma brukar ju sova länge. Så det kanske det blir. Nice ha ?

Men godnatt på er <3 (Sofie du måste blogga!)

Bilden är en länk till Hiphopbutiken.se :)

Kisses And Huggs

Hej!

Hej på er :)
Har precis ätit, så tänkte komma med ett till inlägg nu :) Gud vad jag är snäll va ? Jaaa, det är jag. Imorn så ska jag & mamma åka till Solna och hämta ut mitt nya Nintendo DSi XL. Har redan gett mamma pengar =) asså, tsm med toningen av mitt hår :P

Så kommer det att se ut :)

(inlägget är en länk till hiphopbutiken.se , så klick klick ) :)

Home Sweet Home.

Helloj, så skoj !

Nu är jag hemma igen. Dagen började med att jag vaknade, elr kanske inte riktigt vaknade. för jag somnade om skiit många gånger :P Hähä ^^ Låter inte som mig va ? ^^ *Nej absolut inte* eller det kanske det gör. Eftersom jag brukar ställa kl. på 06.00 på mornarna när det är skola, men vaknar inte förrän, jaa typ kl. 07 nåntimg ^^ Men vi åt frukost och så. sen så började vi att packa. Efter packningen så checkade vi ut och åkte hem, då var kl. ca 09.30. Resan var inte så lång tycker jag. Jag & pappa körde en "lek". Typ om jag sa Hannah Montana, så skulle han säga nån artist elr så på A. Fattar ni ? Rätt så roligt. Men det var en bokstav som kom upp hela tiden, det var N. Den var typ skiita svår :$Lyssnar på Lady Gaga nu.
Men under resan så var dt bra. Jag sov typ i 1 h ? elr nåt, men fick ont i ryggen :$ Bläääääää ! Men vi stannade och åt på Donken, yey ! sen så åkte vi vidare. sen så stannade vi på typ en resturang. Där köpte jag en JULIA tidning. det står där att Justin Bieber var född den 14:e mars, men på Internet så står det att han är född den 1:a mars. lite wiierd =$ Men sen så kom vi hem typ 2 h senare :P Niiiice :) Jag & Fanny messade lite i bilen oxå typ x)

Aja nu ska jag tagga, imorn ska jag få mitt nya Nintendo DSi XL :) Yeeeeeeeaaah =)

Puuss <3

Over and Out (vet det blev inte så långt inlägg :$, fy skäms på mig :P )

<33

Experium.

Helloj !

dagen började med att vi vaknade, gick pch åt frukost mm ... Den pruciduren vet ni redan. Sen så åkte vi upp med barnliften och sen långfärds liften till TrollSkogen. Jag gillar TrollSkogen, för den har många gupp. Sen så åkte vi nåra åk med barnliften. Sen så tog vi barnliften upp och typ Bredas Lift sen så tog vi ankarliften upp och åkte på guppen där. Man är fortfarande tvungen att staka sig NER ! Det är inte okej, tycker jag. :P det har varit jätte kallt idag oxå :( sen så åt vi lunch på Lyktan, det är en resturang uppe på toppen. Man är tvungen att ta sittliften upp. När vi kom hit till rummet så åkte vi till experim i Lindvallen. det var kul där. det fanns 2 super roliga vatten rutchbanor :P
Sen så åt vi på en sport bar elr nåt. Vi fick maten efter 45 min, & det var inte ens mycket folk. Men det var iaf jätte kul där. om du ska åka till Sälen så är det ett tips att du åker dit. jag lovar det är värst pengarna :D

Men nu ska jag börja packa inför morgondagen, då vi ska åka hem. har typ skiit ont på benet. Antagligen av pjäxan :( Dom satt ganska bra, men gjorde ont. & KEX chokladerna här är Marabous (elr hur det stavas) dom är inte lika goa. det ska vara cloetteas =)

men nu ska jag packa. och om det är nån som vill göra nåt när jag kommer hem, så är det bara att ringa elr messa =)

Over and Out

Har tänkt ut flera bra rubriker till dagen, men det blev denna.

Hej hopp !

Dagen började med att jag och pappa gick & åt. Efter det så borstade vi tänderna mm ... Sen så satte vi på oss våra pjäxor & skidor. efter det så stakade vi oss till Trollstugan. Vi gick till receptionen där 6 frågade om det vaar nån tävling på G. För jag hade sett det från frukostfönstret i Bistron. Och det var tävling. TrollCupen. Jag fick nr 6 på min nr lapp. ade velat ha 5 för det är mitt tur nr. Menmen. det har varit superlånga köer idag. Sittliften har varit stängd typ halva dagen. Det stod att den skulle ha öpeet 9.00- 16.30. men den öppnade typ 11.30 :$ Vi åt varsin macka till lunch vid Sixtens Cafe. Det är där dom har gjort om. Jag har åkt ankarlift idag :P Det var skiit läbbigt. hatar ankarliftar. Jag har ramlat 2 gånger idag. Båda pga av gupp.

Igårkväll så kunde inte jag somna , vaknade vid 2 på natta och vaknade minst en gång i timmen sen :$ Prutt !

Kl. 18 ska vi äta pizza i tornet. :)

Puss !

Over And Out !

-

denna video har en tjej ja som jag typ känner gjort -

Idag

Hej ! =)

Idag så har jag & pappa åkt skidor. Det är super kuligt. Men idag var det kallt :I Blääääää !

Vi började med att åka sittliften upp när vi hade fått skidorna . Det var super duper kallt :$ Men sen åkte vi till Trollskogen. det var nice. Sen så körde vi barnliften upp och sen en till lift. Då kom vi till Trollskogen igen. jag vissste inte ens att Liften gick dit. den fanns inte där år 2008 när jag & Sofie var här förra gången :( Menmen, dom har gjort om Trollskogen . Det finns korvgubbe och typ nån Vasa lopp sak ! Sen så åkte vi lite i barnbacken typ. Vi åkte ingen ankarlift, för jag hatar såna. sen vid 10 gick vi till Telia tältet och hon betalade in pengar på pappas tele kortl För att inernet funkade ju int eigår och vi betalade för igår -.-' Menmen.... Sånt är livet.

Igår åt vi uppe  Tornet. Det är mumsigt där :) Vi åt pizza, pappa drack Ramlösa & jag Coca-Cola ofc ! Det var gott. Idag har ju vi åkt skidor. Till Lunch så åt jag en baugette och en varmkorv. för det stället där jag & sofie brukar äta hade dom typ tagit bort menyn :( Men imorn ska vi äta på samma ställe fast en våning ned :P Datorn börjar bajsa så jag ska nog avsluta nu. Men lite till.

Vi träffade Camilla och Lollo idag oxå. Dom har även gjort om värme stugan :$ Fast det är typ bättre nu . Men ändå, kan det inte vara som förut ? :P

Hejdå

Massor med kramar och pussar från mig.
Kommer att blogga mera sen =)
Asså imorn elr ikväll :)
Pappa tittar på reprisen från hockyn (?)
Jag är super duper förkyld :( Men åker iaf :) Kunde nästan inte somna inatt för att det gjorde ont när jag andades.
emelie är på väg hit till Sälen oxå, Madde med. men hon har inte hört av sig :(

Men pussar och kramar på er i mängder !

Over And Out !

Lo<3e :)

Inlägget som inte kom in på bloggen för att vi INTE HADE INTERNET !

Hellu !

Nu är jag i Sälen =)

Vi hittade där vi skulle bo efter ett låååååååååångt tag =(

Men sen så hittade vi det :P

 

Bilresan gick bra .

Fast det tog 6.6 h.

Men av mamma fick jag snacks.

Jag har den största sängen här =)

Mohahahahahaahahhaahahha, prinsessan på Ärten you know ?

Haha, det var en gång när jag, mamma & pappa var nånstans, då så sov mamma i en utfällbar säng & pappa på golvet och jag i den stooooora dubbelsängen.

Haha.

Ja vad göör man inte för sitt barn, nej skoja bara ! Men det är sant :D

Jag har läst ut ”I Taket Lyser Stjärnorna” Skiit bra bok btw.

Jag började & böla där när hennes mamma dog :’(

Men det är jue skiit sorgligt juuue L

Ska skriva recension om den på min bokblogg J

Niice

Skriver detta i Word så kommer lägga in det här på bloggen imorn

Pappa & jag beställde ju en DONG elr vad det heter, men det fanns inget SIM kort i DONGEN, satt Internet  funkar ej

Imorn blir det skiidåkning

 

Puss & Kram

 

R.I.P PEA, PEA dör idag

Adda ffriiidaa @ col

 

Detta skrev jag igår på word

 

Vi hade ju inte fått nått SIM kort. Satt, men nu har vi deet =)


Hej!!!

Sofie!!!

Hej! Jag har inte boggat på några dagar men det är bra att Frida ha gjort det.

Nu är det ju sportlov och jag och Frida har många roliga saker att se fram emot.
Eftersom Frida  är i fjällen och åker skidor så hoppas jag att hon har det bra.

Frida gjorde ju en liten recension på filmen Elina Som om jag inte fanns så jag vill också säga en sak om den.

Jag tycker att den var ganska bra men lite sorglig i vissa delar.

Eftersom Frida berättade vad filmen handlade om behöver väl inte jag också berätta det eller?

Kommentera gärna vår blogg!

Bye bye//Sofie

RSS 2.0